Ne demek?

Wiki Article

Bu yüzden size tavsiyemiz düzlükında uzman ve başarılı kapı üreticileri ile çtuzakışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına malik olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların vacip testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın üzere ivedi durumlarda dâhilen sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül sıfır bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Süflida en kaliteli ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite bünyelar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapıları, yangın güvenliği bâtınin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları için temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı tasarrufı ile müntesip pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Yangın Kapısı Pratik Amacı Yangın baplarının üretim amacı benibeşer sağlığını koruyup yangın ve kötü tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kalın anatomi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı büyük binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Elan faziletli konutlarda yahut nöbetyerlerinde toplu tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanoğluın birbirini ezmeden binadan çıkışlarını bulmak amacıyla çabucak lüks yangın merdiveni de ıztırari tutulabilmektedir.

Görmüş olacaksınız ki bu derece erdemli nitelikli yangın baplarını en mütenasip fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı kucakin insanoğluın dumandan zehirlenmesine ket olan müstacel boyut kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha tamlık Yangın kapısı istanbul cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Strüktürda yangın çıkması halinde şule ve esrar yangın kapısı yardımıyla özelliklerine sargılı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve öbür alanlara yayılması engellenir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde yekta kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut rastgele bir ivedili konum anında insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlar. üste bina içinde oluşan esrar ve sıcaklığın dışarıya geçmesine duvar olabilir.

Report this wiki page